Roger Waters stiže u Split

Roger Waters, The wall

Roger Waters, The wall

Spektakularni “The Wall”, koncertni show Rogera Watersa, vraća se u Hrvatsku, ali ovaj put u open-air varijanti, najavila je Adria Entertainment.

Nakon Arene Zagreb sada je na redu da splitski stadion Poljud uživa u audio vizualnom remek-djelu koje je do sada vidjelo više od 3.3. miliona ljudi širom svijeta od 2010. godine.

Turneja 2013. sadržavat će 20 open-air izvedbi, a splitska izvedba 23. jula druga je po redu na turneji.

Watersova želja na ovoj turneji je približiti “The Wall” iskustvo još bliže fanovima ma gdje god sjedili: “Izuzetno mi je drago što ću još jednom izvoditi ‘The Wall’ u Europi. Preradio sam show za izvedbu na velikim stadionima. Stvarno je dobro. Još više pokreta, čak je aktivnije, privlačnije, dramatičnije i uzbudljivije od nastupa u arenama.

Ovakav veliki stadionski show nije mogao biti realiziran prije 40 godina. Nismo mogli ispuniti prostor na način da bude emocionalno, glazbeno i scenski zadovoljavajući. Tehnologija se promijenila. Sada možemo!”

Ulaznice:
vip lože – 600 kuna
fan pit – 380 kuna
travnjak – 280 kuna
sjedenje 1 (sektori d, e, p, r) – 400 kuna
sjedenje 2 (sektori f, g, n, o) – 330 kuna
sjedenje 3 (sektori h, i j, k, l, m) – 230 kuna
(fan club pretprodaja, koja omogućuje fanovima da što prije dođu do najboljih mjesta, počinje 12. studenog u 8 sati)

Posted by on 2013-03-11. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login