Safet Sušić: Utakmicu će odlučiti detalji

Safet Sušić

Safet Sušić

Selektor BiH kaže kako je naša reprezentacija jedna od malobrojnih kojoj ponajbolji igrač današnjice, Cristiano Ronaldo, nije zabio gol.

Popularni Pape se nada kako će Zmajevi zaigrati na Evropskom prvenstvu naredne godine. Kako kaže, od svojih igrača očekuje igru sličnu onoj u Parizu protiv Francuske.

“U narednih dvadeset godina nećemo imati ovakav tim. Nemamo vremena za gubljenje”, kazao je Sušić na sinoćnjoj press konferenciji u Lisabonu.

“Ova reprezentacija je jača od one koja je igrala baraž prije dvije godine. Imamo nove igrače i više samopouzdanja”, dodao je Sušić.

Za sada Sušić ne govori o favoritima, ali je kazao kako su Portugalci šesti na FIFA-inoj listi dok smo mi na 21. mjestu.

“Utakmica će biti odlučena sitnim detaljima. Neće biti nimalo lako ni za jedan tim. Utakmica neće biti kao ona u Zenici. Bit će golova”, kaže selektor naše reprezentacije.

Dodao je kako Ronaldu neće posvetiti veću pažnju jer su svi igrači Portugala opsani na svoj način.

Posted by on 2011-11-15. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login