Sandra Bullock pokupila Zlatnu malinu za najgoru glumicu

Sandra Bullock, zlatna malina.jpg

Sandra Bullock, zlatna malina.jpg

Jedna od glavnih favoritkinja za prestižnu nagradu američke Akademije filmskih umjetnosti, Sandra Bullock, osvojila je Zlatnu malinu za najgoru glumicu. Bullock je svojevrsni anti Oscar zaslužila ulogom u komediji ‘ Sve o Steveu’.

Iako većina njezinih kolega ima fobiju od ‘malina’, koje se posljednjih 30 godina dodjeljuju za najgora postignuća u hollywoodskoj produkciji, Bullock je svoju nagradu lično pokupila.

I inače poznata po karakterističnim smislom za humor i sposobnosti da se našali na vlastiti račun, američka je glumica okupljenima dijelila DVD-e filma ‘Sve o Steveu’ koji joj je donio ‘nagradu’ te obećala kako će i sljedeće godine vratiti.

Koliko su se kritičari okomili upravo na film ‘Sve o Steveu’ govori i činjenica da je partner Sandre Bullock iz navedenog filma, Bradley Cooper, s njome podijelio nagradu za najgori par na velikome platnu.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-08. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login