Sarajevo: Saradnja JO Olimpijski bazen Otoka i Fakulteta za sport

Olimpijski bazen

Olimpijski bazen Otoka, Sarajevo

Predstavnici Olimpijskog bazena Otoka i Fakulteta za sport i tjelesni odgoj (FASTO) Univerziteta u Sarajevu u ponedjeljak, 24. oktobra će u Sarajevu potpisati ugovor o međusobnoj saradnji.

Ugovorom će se unaprijediti dosadašnja saradnja, na način što će studenti FASTO obavljati pedagošku praksu, saopćeno je Olimpijskog bazena Otoka.

Studenti će učestvovati u realizaciji sporazuma sa Ministarstvom obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo, koja se odnosi na Školu plivanja za učenike četvrtih razreda osnovnih škola iz Kantona Sarajevo, a kojim je obuhvaćeno hiljadu učenika.

Potpisivanju ugovora će prisustvovati dekan FASTO Munir Talović, direktor JP Olimpijski bazen Otoka Mujo Gec i predstavnik Ministarstva obrazovanja i nauke KS

Realizacijom ugovora studentima će biti omogućeno da svoja teoretska saznanja praktično primjene, što predstavlja upotpunjavanje realizacije Boljonjskog procesa, navodi se u saopćenju.

Posted by on 2011-10-23. Filed under Sarajevo, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login