Schumacher-efekat će prestati čim počne gubiti utrke!

Niki Lauda

Niki Lauda

Proslavljeni penzionisani austrijski as Formule 1, Niki Lauda smatra da je povratak Michaela Schumachera dobar potez, ali na pobjedničkom tronu nakon posljednje utrke sezone ipak ga na vidi.

“Njegovu dob mnogi spominju kao nedostatak, ali to što je on star 41 godinu nikako ne bi trebalo gledati na takav način. Njegov povratak svakako je pozitivna stvar za Formulu 1, čak se može govoriti o Schumacher-efektu, ali on neće dugo trajati. Možda tri utrke. Nakon toga sve će ovisiti o rezultatima koje će postizati”.

“Čak ni on, koji je sedam puta bio ukupno najbolji, neće moći ovisiti samo o sebi. Brzo će spoznati da je za pobjeđivanje potreban i sjajan bolid,” uvjeren je bivši trostruki svjetski F1 prvak koji prognozira:

“Bitka za naslov će se voditi između Ferrarija, Red Bulla, McLarena i Mercedesa, a vjerujem da će na kraju pobjedu među vozačima slaviti Fernando Alonso. I Felippe Massa je tu, vrlo blizu njega”.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-10. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login