Schumacher: Jasno, idem po osmu titulu!

Mercedes Grand Prix

Mercedes Grand Prix

Michael Schumacher, legendarni 41-godišnji vozač Formule 1, s velikim nestrpljenjem očekuje povratak na staze i prvu utrku nove sezone, Veliku Nagradu Bahraina 14. marta.

Nakon tri godine pauze Schumacher se vratio svom omiljenom “poslu i ljubavi”, a do novih uspjeha će pokušati doći u bolidu Mercedes GP-ja s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Na pitanje razmišlja li ove sezone o osmom naslovu prvaka u karijeri, Schumacher je brzopotezno ispalio:

– Naravno da ću juriti osmi trofej. Pa, nisam se vratio da bi statirao i pratio kako netko drugi pobjeđuje. Jasno, idem po osmu titulu – bile su riječi Schumachera koji će u Mercedes GP-ju biti zajedno s mlađim sunarodnjakom Nicom Rosbergom.

– Svi smo jako fokusirani na novu sezonu i silno smo motivirani. Prošle godine momčad je osvojila i pojedinačni i momčadski naslov (pod imenom Brawn GP op. a.), te je sasvim normalno da imamo u planu obranu tih naslova – rekao je Schumacher i zaključio:

– Želimo dominirati, od starta do kraja.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-09. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login