Sedam dana edukacije za studente

studentiPo prvi put Udruženje StudID će uz pomoć svojih partnera i sponzora realizovati projekat pod nazivom “Sedmica sa StudID-om” koji će trajati od 07.11. do 13.11.2011 godine. Kroz ovaj projekat StudID partneri će ponuditi razne edukativne i sportske pakete besplatno članovima Udruženja StudID,  gdje će isti imati priliku da se upoznaju sa partnerima i njihovom ponudom.

Članovima će tokom sedmice biti ponuđeni časovi sigurne vožnje, časovi jahanja, časovi tenisa sa selektorom reprezentacije BiH, predavanja na temu “Odnosi s javnošću u nevladinom sektoru”, edukacija i poslovno-informatičko osopsobljavanje i grafički dizajn,  škola novinarstva, predavanje na temu “Kako napisati uspješan projekat”, škola bilijara sa završnim turnirom, te kurs brzog čitanja u trajanju 7 dana.

Svi zainteresovani članovi uduženja StudID, mogu se prijaviti od 26.10.-04.11. u prostorijama Udruženja (Pehlivanuša br.5.) , ili putem mail-a  info@studid.ba, a sve informacije mogu pronaći na web stranici www.studid.ba

Posted by on 2011-10-28. Filed under Bosna i Hercegovina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login