Street Arts Festival Mostar od 1. do 13. septembra

Street Arts Festival Mostar poziva građanke i građane Mostara da sudjeluju u stvaranju ulične galerije i pošalju svoje prijedloge za oslikavanje zidnih površina u okviru ovogodišnjeg 11. festivala koji će se održati od 1. do 13. septembra ove godine.

Street Arts Festival Mostar
Street Arts Festival Mostar

“Možda je baš prolaz ili pročelje vaše zgrade, fasada kuće, škole… idealna za naše umjetnike koji će doći u Mostar sa svih strana države, regije i svijeta”, poručuju organizatori.

“Pošaljite fotografije, lokaciju, dimenzije zida na mail adresu: streetartsfestival@gmail.com ili fb i instagram stranicu @streetartsfestivalmostar te ćete biti kontaktirani za daljnje procedure i realizaciju ukoliko se vaša površina odabere”, naglašavaju dalje.

Također ističu kako se ova praksa do sada pokazala kao odlična suradnja festivala i lokalne zajednice te kreativan način za interakciju, nova međugeneracijska iskustva i zajedničko djelovanje za unapređenje urbane kulture koja se razvija u Mostaru više od desetljeća.

“Raduju nas sve nove buduće suradnje, poznanstva i prijateljstva te što ćemo i ove godine uz podršku zajednice donijeti umjetnost i radost u naselja i na ulicu”, navode organizatori.

Kolektiv festivala, kako kažu, cijelu je godinu posvećen komunikaciji i odabiru umjetnika, osmišljavanju programa i produkcije 11. Street Arts Festival Mostar za kojeg je ova godina korak u novi jubilej, planove i izazove.

Posted by on 2022-07-01. Filed under Kultura, Mostar, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login