Supruga oprostila nevjeru najboljem golferu na svijetu

Tiger WoodsI pored brojnih ljubavnica koje je imao najbolji golfer na svijetu, njegova prevarena supruga ipak mu je oprostila sve nevjere i primila ga natrag u naručje.

Jedan od njihovih susjeda izjavio je za strane tabloide da je par viđen u šetnji i izmjenjivanju nježnosti i poljubaca.

Prašina oko izvanbračnih izleta Tigera Woodsa se slegla, mada je javnost sumnjala da će prevarena supruga Elin Nordegren ikada moći prijeći preko njegovih prevara, čini se da su pogriješili.

Prvobitno je podnjiela zahtjev za razvod, zatim je ubrzo  pristala sudjelovati u liječenju razvratnog supruga, pa mu je davala podršku posjećujući ga u klinici za odvikavanje od ovisnosti o seksu.

Tiger obratio javnosti i tako javno izvinuo svojoj supruzi za sve što joj je napravio, što je tada urodilo plodom te je pristala na odlaske kod bračnog savjetnika.

Na kraju je čarolija ipak uspjela. Elin se nakon tri mjeseca uselila natrag Woodsu, a nedavno su viđeni kako uživaju u šetnji, držeći se za ruku i izmjenjujući poljupce.

“Grlili su se i ljubili, a činili su se i puno opuštenijima nego prije. Ranije ga Elin nije mogla ni pogledati, a sad ih sve češće viđamo ponovo zajedno”, izjavio je jedan od susjeda.

Mnogi se pitaju šta to Tiger ima u sebi pa da mu nakon svih prevara i ljubavnica kojima se i ne zna tačan broj Elin na kraju sve oprosti.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-11. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login