Sutra počinje 4. Code Music Fest

muzika, Festival, Code Music FestivalČetvrti Code Music Festival održat će se u petak i subotu na platou ispred Zavičajnog muzeja u Travniku. Organizatori festivala su Radio TNT I UG Tolerancija iz Travnika.

Na festivalu će nastupiti dvanaest bednova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Jedan od ‘headlinera’ festivala je sarajevski bend Letu štuke.

Pored brojnih bendova koji će zabavljati posjetitelje festivala, organizatori su pripremili i after partije na kojima će nastupiti popularni DJ Tuca i DJ Jasmina.

“Da bi sve uspješno organizirali pomogli su nam i mnogi sponzori. Ove godine ulaz na sve koncerte i partije organizirane u sklopu Code Music Festivala je besplatan, a cijene pića i hrane neće prelaziti 2 KM. Želja nam je da mladi ljudi potroše što manje novca, a dobiju što bolju zabavu. Navedeno su prepoznali i sponzori, koji su osigurali piće i hranu po promotivnim cijenama”, rekla je u izjavi za Fenu Rahela Čabro, PR menadžer ovog festivala.

Inače, slogan ovogodišnjeg festivala je “Treba nam tolerancija”, što ukazuje na želju organizatora za većom tolerancijom u Bosni i Hercegovini i regiji.

Posted by on 2011-09-09. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login