U decembru edukacija menadžera za međunarodnu prodaju

posaoInstitut za edukaciju Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine – ECOS, uz podršku projekta FIRMA Consortium i Švicarske agencije za promociju uvoza iz tranzicijskih zemalja – SIPPO, organizira tokom decembra u Sarajevu edukativni program “Menadžer za međunarodnu prodaju” (International Sales Manager).

Kako sazanje Fena u Vanjskotrgovinskoj komori BiH, cilj seminara je pripremiti uposlenike kompanija za svakodnevno komuniciranje s inozemnim kupcima i upoznati ih o načinima pripreme dodatnih materijala za uspješno realiziranje prodaje.

Ovo je drugi put da se ovakav edukativni program održava u BiH, a sam seminar sastoji se od četiri predavanja koja će biti održana u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Prvo će biti održano 8. decembra o temi “Strategija za marketing i prodaju”, zatim 9. decembra slijedi predavanje “Priprema za prodaju”, 15. decembra “Komunikacija i materijali za prodaju”, a 16. decembra o temi “Pregovaranje”.

Predavači su profesori Senad Softić, Almir Peštek, Emir Kurtović i Nenad Brkić.

Posted by on 2011-11-27. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login