U Doljanima se na izlaz iz BiH čeka oko sat vremena

granični prijelaz, gužve

granični prijelaz, gužve

U većem dijelu Bosne i Hercegovine ovoga jutra saobraća se po pretežno suhom i mjestimično vlažnom kolovozu, uz umjeren promet vozila.

Na dionicama sa aktuelnim radovima tokom dana saobraća se sporije, uz obavezno poštivanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Zbog deminiranja terena u vremenu od 6 do 16 sati aktuelne su povremene polusatne obustave saobraćaja na magistralnom putu M-14.2 Drvar-Resanovci, na lokalitetu Gornja Kamenica.

U toku je izvođenje sanacionih radova na dvije lokacije magistralnog puta M-5 Vrtoče-Bosanski Petrovac-Gornje Bravsko. Saobraćaj se u vremenu od 07.30 do 18 sati odvija jednom trakom naizmjenično.

Danas počinje izvođenje neophodnih sanacionih radova u mjestu Kosova, na magistralnom putu M-17 Zenica-Doboj. Predviđeno je da se radovi izvode narednih šest dana u vremenu od 08 do 19 sati, a za to vrijeme mogu se očekivati kraće obustave saobraćaja.

Na GP Doljani na izlazu iz BiH čeka se oko jedan sat, a na GP Kamensko oko 20 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 10 minuta, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Posted by on 2012-07-30. Filed under Bosanski Petrovac, Drvar, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login