U Latviji nas očekuje težak posao

 Edin Džeko

Edin Džeko

Napadač nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko smatra da će njegovo kolege i on imati izuzetno težak posao u narednom kvalifikacijskom meču protiv Latvije 7. juna u Rigi.

Naveo je da igrači moraju ući ozbiljno u meč kako bi pobijedili te da se nada da do tada neće biti novih povreda u bh. reprezentaciji.

“Utakmica će biti teška kao i svaka druga. Mi moramo odigrati kako znamo, maksimalno ozbiljno” – kazao je najbolji strijelac bh. reprezentacije i dodao da svaku narednu utakmicu igrači moraju shvatiti kao odlučujuću.

“Prije je to bila Grčka, sada je Latvija i tako to i moramo shvatiti. Svaka utakmica je na svoj način važna. Pobjedom protiv Grčke smo napravili bodovnu prednost a sada to moramo potvrditi u Latviji” -kazao je Džeko.

Smatra da će u narednom meću ekipi mnogo nedostajati povrijeđeni Zvijezdan Misimović i Ognjen Vranješ, ali da je to prilika za ostale igrače koji je trebaju iskoristiti.

Posted by on 2013-05-29. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login