U muškim snovima žene ne svršavaju

I muškarci i žene imaju seksualne snove, međutim njihovi snovi vrlo se razlikuju. Dok u ženskim seksualnim snovima muškarci svršavaju, u muškim snovima žene nemaju orgazme.

seks, orgazam, djevojka

Kad odrasli spavaju osam posto njihovih snova su snovi koji uključuju seksualne aktivnosti.

Naučnici sa Univerziteta u Montrealu došli su tih brojki prilikom analiziranja 3,500 dnevnika snova koje su vodili muškarci i žene.

Između ostalog, istraživanje je pokazalo da muškarci i žene otprilike u istoj količini imaju seksualne snove. Ali , u prijašnjim istraživanjima na istu temu pokazalo se da žene puno manje za razliku od muškaraca sanjaju seksualne aktivnosti.

Naučnici ne znaju da li je to zato jer su se žene prije sramile priznati svoje seksualne snove, ili jednostavno u današnje vrijeme žene imaju više seksualnih snova.

Bilo kako bilo, postoji jedna jako velika razlika kada su u pitanju muški i ženski seksualni snovi i njihova podsvijest. Dok u ženskim snovima njihovi partneri svršavaju, nijedan muškarac koji je učestvovao u istraživanju i vodio dnevnik snova nije napisao da je njegova partnerica doživjela orgazam.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-19. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login