U Sarajevu 9. i 10. maja konferencija CISCO EXPO 2012

Sarajevo

Sarajevo

U Sarajevu će 9. i 10 . maja biti održana konferencija o najnovijim dostignućima modernih tehnologija – CISCO EXPO 2012.

Očekuje se učešće vrsnih predavača iz zemlje i svijeta i skup od 300 stručnjaka iz oblasti tehnologije i komunikacija.

Pod sloganom “Innovate Together” (Zajedno do inovacija) putem prezentacija i demonstracija uživo bit će predstavljene brojne tehnologije koje ne samo da olakšavaju proces inovacije već umnogome olakšavaju sam život i poslovanje.

Današnje poslovno okruženje nameće različite ekonomske, tehnološke i operativne izazove, a Cisco mrežne tehnologije, data centri, cloud computing i kolaboracijska rješenja omogućavaju uspješno savladavanje istih, kao i stalni napredak u konkurentnosti, učinkovitosti i optimizaciji poslovnih procesa, kaže se u saopćenju kompanije Cisco.

U posljednje tri godine, kako se dodaje, Cisco je izabrao novi pristup mrežnim i ICT tehnologijama, gdje je svaki mrežni sistem dio poslovne arhitekture s direktnim uticajem na poslovni proces.

Posted by on 2012-05-02. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login