UKC Banja Luka: Zaposlenje za najbolje studente medicine

UKC Banja Luka

UKC Banja Luka

Univerzitetski klinički centar /UKC/ Banjaluka i ove godine je osigurao zaposlenje za 10 doktora medicine i jednog diplomiranog farmaceuta banjalučkog Medicinskog fakulteta, koji su imali najbolji prosjek ocjena i izrazili želju da uspjehe na fakultetu nastave radom u ovoj zdravstvenoj ustanovi, koji će im omogućiti dalje usavršavanje, u skladu sa njihovim planovima.

Iz UKC Banjaluka je saopšteno da će u ponedjeljak, 5. decembra, članovi poslovodstva napraviti raspored rada doktora, a da će od srijede, 7. decembra, zvanično stupiti u radni odnos u kliničkom centru.

Generalni direktor UKC Banjaluka Mirko Stanetić održao je danas sastanak sa doktorima medicine, odnosno sa jedanaest najboljih studenata Medicinskog fakulteta Banjaluka, koji su istakli da im je velika čast da postanu član kolektiva UKC-a, te izrazili veliku zahvalnost poslovodstvu ove ustanove.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Saveza studenata, koji su pozdravili ovu aktivnost UKC-a Banjaluka, koja, kako su istakli, obezbjeđuje i veliku transparentnost ovoj ustanovi, a svakako i veliki podsticaj narednim generacijama.

Generalni direktor UKC Banjaluka Mirko Stanetić razgovarao je danas i sa direktorom firme “Dreger” za Evropu, vodeće međunarodne firme na području medicinske i sigurnosne tehnologije, i dogovorio posjetu studenata Medicinskog fakulteta ovoj firmi i njihovom istraživačkom centru.

Posted by on 2011-12-03. Filed under Banja Luka, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login