VIDEO: Plavi orkestar oduševio publiku u Zagrebu

Sinoć je u zagrebačkoj Areni, pred brojnim obožavateljima, Plavi orkestar održao nezaboravan koncert u sklopu povratničke regionalne turneje.

Plavi orkestar, ZagrebIako nisu uspjeli napuniti cijelu Arenu, Plavi orkestar priuštio je fanovima svih generacijskih uzrasta, koji su ujedno čekali 10 godina da  Plavi orkestar ponovno nastupa u Zagrebu, pravi muzički spektakl, vrativši mnoge svoje poklonike u dane mladosti, ali i detinjstva.

Plavi orkestar nedavno je održao i dva koncerta u Ljubljani, jer jedan nije bio dovoljan za sve obožavaoce. U Zagrebu, pred oduševljenom publikom, bend je dokazao da njihovo vrijeme nije prošlo i da još uvijek energično zabavljaju razgaljenu masu.  Loša je otkrio da je imao tremu pred koncert, što je očigledno uticalo da se na bini pojave sa sat zakašnjenja.

Ovaj događaj otvoren je pjesmom “Amerika” s novog albuma, kojeg popularni frontmen Saša Lošić Loša i ostali članovi benda promoviraju ovom turnejom.

Koncert, popraćen posebnim audio-vizualnim dodacima, podigao je kompletnu dvoranu na noge, pogotovo pri izvođenju starih hitova Plavog orkestra poput “Suada”, “Sava tiho teče”, “Bolje biti pijan nego star” i “Ako su to samo bile laži”.

Na koncertu su se pojavila i neka poznata lica poput Denisa Dumančića, Dalibora Petka, Siniše Svilana i Roberta Zubera, a nakon koncerta uslijedio je after party u klubu Piranha na Jarunu, gdje su Loša i ekipa iznenadili goste privatnim setom pjesama drugih autora, koje su bendu posebno prirasle srcu.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-14. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login