BiH: Otvorene prijave za volontiranje na 27. Sarajevo Film Festivalu

Prijave za volontiranje na 27. Sarajevo Film Festivalu otvorene su od danas do 30. jula.

Sarajevo fim festival, SFF
Sarajevo fim festival, SFF

Volontiranje na Sarajevo Film Festivalu je prilika koja, uz pristup određenom broju projekcija, omugućava i sticanje praktičnog iskustva organizacije događaja u profesionalnom i prijateljskom okruženju.

Poslovi tehničke pripreme Festivala, pomoć prilikom dočeka, registracije i smještaja gostiju, rad u festivalskom i press centru, samo su neke od brojnih mogućnosti koje se nude volonterima. Pored toga što postaju dio jednog velikog i uspješnog događaja, volonteri imaju priliku razvijati svoje vještine i usvajati nova znanja.

Volonteri Sarajevo Film Festivala su odgovorni, profesionalni, pouzdani i predani u obavljanju zadataka, tačni u izvršavanju zadataka, poštuju pravila, ciljeve i vrijednosti Sarajevo Film Festivala, redovno prisustvuju edukativnim aktivnostima, spremni su na komunikaciju i saradnju sa voditeljima volontera i Festivalskim timom.

Zajednički rad volontera doprinosi posebnoj atmosferi i uspješnosti Sarajevo Film Festivala.

Za sve informacije može se pisati na volunteer@sff.ba.

Sarajevo Film Festival će biti održan od 13. do 20. augusta uz pridržavanje svih epidemioloških naredbi i preporuka u skladu sa aktualnom zdravstvenom situacijom.

Posted by on 2021-07-16. Filed under Kultura, Sarajevo Film Festival. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login