Četvrti Sarajevo Beer Festival publici donosi brojne svirke

Sarajevo Beer Festival

Sarajevo Beer Festival

Festival koji je u muzičkom svijetu postao važan regionalni događaj Sarajevo Beer Festival ove će godine u četvrtom izdanju od 29. do 31. maja ponuditi obilje dobrih svirki, u želji da opravda sve veće povjerenje publike.

Sarajevo Beer Festival bit će održan na Zetri, a otvorit će ga nastup hrvatskog benda “Jinx”, nakon kojeg će istu noć uslijediti koncerti bendova “Crvena jabuka” i “Partibrejkersi”.

Drugu festivalsku noć publika će uživati u koncertima bendova “Pochko & New Primitives”, “Dječaci” i “Bajaga”, dok će u nedeljnoj završnici nastupiti Tanja Jovičević “EX Oktobar 1864” i “Van Gogh”.

Aleksandra Kostić istakla je uime organizatora Festivala na konferenciji za medije da je sve spremno za muzičku poslasticu, kao i da je najavljeno lijepo vrijeme posljednja tri dana maja, s obzirom na to da se koncerti održavaju na otvorenom.

Navela je da su organizatori zadovoljni  prodajom karata u odnosu na prošlu godinu, što se posebno odnosi na pakete trodnevnih karata. Stoga se očekuje veliki broj posjetilaca ovogodišnjem Beer Festu.

Nezaobilazni festivalski dio je i bogata ponuda piva, koje će se prodavati na štandovima 18 izlagača iz regije, uz promotivnu cijenu od tri KM za pola litre piva svih proizvođača.

Prostor na Zetri u petak će biti otvoren već od 14 sati za posjetioce i do 17 sati će ulaz biti slobodan, kao i u nedjelju. Posjetioci će u subotu moći ući u festivalski prostor od 20 sati.

Posted by on 2015-05-27. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login