Festival “Paradise Grooves” 24. i 25 jula

Paradise Grooves

Paradise Grooves

Peti Festival elektronske muzike “Paradise Grooves”, koji se tradicionalno održava na jedinstvenoj lokaciji vodopada Kravice pored Ljubuškog, ove će se godine održavati 24. i 25 jula.

U organizaciji ProStar agencije te agencije Exclusive Music Managementa na ovogodišnjem Festivalu nastupit će preko 28 DJ-eva, producenata, MC-eva i repera iz BiH i regije.

Ovogodišnji festival će ljubiteljima kvalitetnog underground zvuka kao i hip hopa ponuditi jedinstven program koji će upotpuniti i zanimljivi vizualni efekti i performansi.

Vizualne performanse (VJ-ing), glazbeno-scenski efekti kao i poznati DJ-evi i producenti istraživat će nove oblike stvaranja glazbe te interakcije zvuka, slike i publike.

Neka od imena koja nastupaju na “Paradise Grooves ” 2015. su; Locomatica (Beograd), Ivan Komlinovic (Zagreb), Pero Full House (Split) Miss Mayra (Tuzla), General Woo( Vukovar), Sove (Mostar) i Vj Maya (Sarajevo).

Što se tiče samih ulaznica za ovaj događaj, u preprodaji će se naći karte u iznosu od 20 KM koje će vrijediti za oba dana festivala, dok će se na dan održavanja festivala karta prodavati za 15 KM i vrijedit će samo za jedan dan.

Posted by on 2015-06-22. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login