Izložba fotografija Kluba ljubitelja fotografije FOKUS

fotografija, fotografStudentska asocijacija Filozofskog fakulteta (STAFF) nedavno je osnovala Klub ljubitelja fotografije FOKUS.

Cilj ovog Kluba jeste okupiti na jednom mjestu studente/ice koji se bave fotografijom ili su na drugi način zainteresovani za ovu umjetnost. Profesionalno ili amatersko bavljenje fotografijom nije preduvjet za članstvo; dovoljni su ljubav i interesovanje, te želja za sticanjem novih iskustava. Članstvo u Klubu otvoreno je za sve studente/ice Filozofskog fakulteta.

U narednom periodu planirane su mnogobrojne aktivnosti, kao što su zajedničke foto šetnje, izložbe fotografija i slično. Jedna od prvih aktivnosti Kluba jeste organizovanje izložbe u saradnji sa Sektorom za kulturu pri STAFF-u koja će se održati od 22. do 29. decembra u auli Filozoskog fakulteta u Sarajevu. Izložbu će otvoriti članovi i članice kluba u 13 h uz hranu i piće.

Posted by on 2014-12-21. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login