Još jedna uspješna godina za ZTC “Banja Vrućica”

Banja Vrućica

Banja Vrućica

Zdravstveno-turistički centar (ZTC) “Banja Vrućica” je i u ovoj godini premašio poslovni plan ostvarivši 185.000 noćenja, 6.000 više od planiranog, što je ujedno i najbolji rezultat u proteklih 20 godina.

– Iako je ova godina bila teška za sve, pa i za turizam, zbog poplava koje su nas zadesile, kada saberemo rezultate poslovanja, možemo reći da smo zadovoljni ostvarenim – kazao je vršilac dužnosti generalnog direktora ZTC “Banja Vrućica” Aleksandar Radošević.

Nastavljena su investiciona ulaganja u svrhu osavremenjivanja ovog turističkog kompleksa. Nakon izgradnje otvorenog bazena, investicije vrijedne dva miliona maraka, polovinom decembra otpočeli su i radovi na renoviranju hotela “Hercegovina”.

Radošević je naglasio da će, sa završetkom pomenutih radova na renoviranju, gosti ovog hotela moći da uživaju u pogodnostima moderno uređenog rehabilitacionog centra.

ZTC “Banja Vrućica”, zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, i ove godine nastavlja tradiciju i svojim zaposlenima isplatit će i 13. platu.

– Kao i svake godine do sada, dio dobiti ne investiramo u nove projekte već u svoje zaposlene, najviše zaslužne za upješne rezultate našeg kompleksa, koje nagrađujemo 13. platom – pojasnio je Radošević.

ZTC “Banja Vrućica” je primjer, ne samo po uspješnim rezultatima već i po redovnom ispunjavanju obaveza i izuzetnoj korporativnoj odgovornosti koja se posebno izražava kroz, u današnjoj ekonomiji, nesvakidašnju praksu isplate 13. plate svim svojim radnicima, navode iz ZTC “Banja Vrućica.”

Posted by on 2014-12-29. Filed under Turizam. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login