Kako otkriti nevjernog partnera prije nego što bude prekasno

nevjerni partnerIako se, na žalost mnogih, ne može zaviriti u budućnost ljubavnih veza, psiholog i autor knjige ‘Why Men Really Cheat’, Martyn Stewart, kaže da može pomoći ženama otkriti nevjernog partnera i to prije nego što bude prekasno, piše Daily Mail.

Koristeći analizu mozga, anonimne slučajeve i matematiku, psiholog Martyn Stewart izračunao je tipove osobnosti koji su najskloniji varanju, a u svojoj analizi ocjenjuje i objašnjava razloge ponašanja određenih osobnosti.

“Naše društvo je izgrađeno na jednostavnosti, a često nam je cilj zadovoljiti vlastite sebične potrebe”, kaže Stewart.

Kojih to pet tipova muškaraca valja izbjegavati i tako spriječiti da vam slome srce?

Vječni momak je tip muškarca koji se voli opijati u lokalnom kafiću s prijateljima i to čini vrlo često. Osim toga, vrlo lako pada pod utjecaj svojih prijatelja i male šanse su da vas neće prevariti tijekom jednog od tih izlazaka.

Tu je i manipulator, proračunat, tajnovit i prilično lukav – njega se itekako treba paziti.

Muškarac s kojime bi se veza mogla okarakterizirati kao glupa pogreška je tip muškarca koji prvo nešto napravi, a tek onda razmisli o tome. Ako ne želite da vam slomi srce, treba izbjegavati i oportunista, čiji bezbrižan stav znači da će vas prevariti kada god bude imao priliku.

Konačno, tu je i gad, najgori od svih. On je klasični ženomrzac, nedostaje mu bilo kakvog oblika empatije prema svojoj djevojci, ali će zato vrlo rado suosjećati s djevojkom koju sretne tijekom izlaska.

Za potrebe pisanja knjige Martyn Stewart razgovarao je s 547 ljudi iz svih sfera života te je sveukupno identificirao čak 27 različitih ‘vrsta’ muškaraca.

“Prvi put otkrivene su osobine i karakteristike svakog tipa muškarca kojeg ste susreli. Bez obzira na vaše mišljenje o muškarcima, nikada više nećete gledati na njih na isti način”, kaže Stewart.

Posted by on 2014-02-04. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login