Mostar film festival nastavlja tradiciju – Najbolji filmovi iz regije stižu u Grad na Neretvi

Mostar film festival, festival filmske glume mostarskoj će publici i ove godine predstaviti najbolja filmska ostvarenja, okupit će regionalne filmske zvijezde, kao i zaljubljenike u sedmu umjetnost.

Svečano otvorenje 16. Mostar film festivala najavljeno je za četvrtak, 3. novembra u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, a trajat će do utorka, 8. studenoga kada će stručni žiri najboljim glumačkim ostvarenjima dodijeliti tradicionalnu nagradu „Stablo ljubavi“.

Na festivalu će biti prikazani filmovi kroz natjecateljski, dokumentarni, kratki i studentski program. Dio programa će biti i Masterclass radionice za studente i umjetnike iz regije koje će doprinijeti razvijanju i afirmaciji mladih autora u današnjem društvu, kao i svijetu filmske industrije. Pored navedenog, organizatori su osmislili i prikladan program za djecu, kao i brojne radionice, predavanja i zabavni program. Organizacijski tim očekuje uspješnu realizaciju ovog tradicionalnog, filmskog i kulturnog projekta, kao i veliku podršku publike. Više detalja bit će objavljeno uskoro na službenim stranicama Mostar film festivala.

Posted by on 2022-09-28. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login