Najgori filmovi u 2014. godini

Left BehindKraj je godine, zbrajaju se dojmovi pa su tako dosad već brojni portali objavili popise najgledanijih i najpopularnijih filmova godine, a Rotten Tomatoes donosi i listu najgorih.

Prema ocjenama koje je dobio na Rotten Tomatoes, najgori film 2014. godine je “Left Behind” s Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi. “Zaradio” je ocjenu od 2 posto, a ovogodišnja zarada mu je 14 miliona dolara.

Na drugom mjestu najgorih filmova ove godine nalazi se “I, Frankenstein” s ocjenom 3 posto i zaradom od 19 miliona dolara. Glavnu ulogu tumači Aaron Eckhart.

Na trećem mjestu je, sa zaradom od 18,8 miliona dolara i ocjenom 3%, film “The Legend od Hercules”.

Na četvrtom mjestu nalazi se komedija “Are You Here” s ocjenom 7%. Glavne uloge tumače Owen Wilson, Zach Galifianakis i Amy Poehler.

Na petom mjestu se nalazi “A Hounted House 2” s Marlonom Wacansom u glavnoj ulozi. Film je zaradio 17,3 milijuna dolara, a na Rotten Tomatoesu je zaradio ocjenu 8%.

Posted by on 2014-12-17. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login