Narednih dana u BiH pretežno oblačno vrijeme

oblačno vrijeme

oblačno vrijeme

U Bosni i Hercegovini danaas se očekuje umjereno, a u sjeveroistočnim dijelovima i pretežno oblačno vrijeme.

Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima koja se ponegdje može zadržati i veći dio dana. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u južnim i zapadnim djelovima. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu do 4, a najviša dnevna od 2 do 9, na jugu do 13 stepeni.

U Sarajevu u jutarnjim satima moguća je magla ili niska oblačnost, a tokom dana umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko -3, a najviša dnevna oko 3 stepena.

U utorak u Bosni i Hercegovini bit će pretežno vedro. U Bosni po kotlinama će biti magle ili niskih oblaka. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0, na jugu Hercegovine 1 do 5, a najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 9, na jugu Hercegovine od 10 do 15 stepeni.

U srijeda se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperatura od -6 do 1, na jugu do 10, a najviša dnevna od 5 do 12, na jugu do 15 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Posted by on 2013-12-16. Filed under Bosna i Hercegovina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login