Otvoren poziv RK Bosna na sponzorsku suradnju

RK Bosna

RK Bosna

Najtrofejniji rukometni kolektiv u Bosni i Hercegovini, sarajevska Bosna, proživljava najteže trenutke u svojoj historiji. Ova godina, u kojoj je klub bio blizu gašenja, najturbulentnija je od svih.

Uprava čini napore da klub ostane u Premijer ligi i rješi brojne probleme. U tom cilju upućen je javni poziv za iskazivanje interesa za sponzorskom suradnjom.

– Klub traži ozbiljne tvrtke i privrednike bez obzira na marketinški potencijal koji žele prepoznati u nama. Pozivamo firme, državne kompanije, da budu naši generalni, zlatni i srebreni sponzori – navodi se u saopćenju RK Bosna.

Iz RK Bosna podsjećaju da su sedmorostruki prvci Bosne i Hercegovine i petorostruki osvajači Kupa BiH, te da žele da vrate rukomet u glavni grad.

– Ponovo želimo ispisati historiju koju samo mi imamo, skloniti djecu sa ulica i biti prvi kao nekada. Vjerujemo u naš stručni kadar, igrače koji igraju srcem, djecu kojoj je oduvijek bila želja obući dres popularnih ‘Studenata’. Budite s nama u ovoj ali i u narednim godinama – saopćeno je iz RK Bosna.

Posted by on 2015-11-08. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login