Pokušao zapaliti vikendicu

piromanNepoznati počinilac pokušao je da zapali vikendicu u vlasništvu osobe čiji su inicijali J.R. u mjestu Balvanište, na Jahorini, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Incident se dogodio juče oko 17. 40 sati. Izvršen je uviđaj i policijski službenici rade na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

D.M. je u selu Karovići, u opštini Čajniče, u šumi vlasništvo J.D. bespravno posjekao 80 stabala jele i smrče ukupne mase 142,31 metra kubna.

Na području ovog CJB u protekla 24 sata evidentirane su dvije saobraćajne nezgode, u Istočnom Novom Sarajevu i Sokocu, koje su za posljedicu imale manju materijalnu štetu.

Policija je kontrolisala 186 automobila i vozača, podnijela jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručila 119 prekršajnih naloga, legitimisala 39 lica, te iz saobraćaja isključila tri vozača – dva zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jednog zbog upravljanja automobilom prije sticanja zakonskog prava i dva vozila zbog isteka registracije.

Posted by on 2011-11-09. Filed under Čajniče, Crna Hronika, Istočno Sarajevo, Sokolac, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login