Povratak serije Twin Peaks

Twin Peaks, David Lynch

Twin Peaks

Odavno pretprodukcije neke TV serije nije praćena sa više pažnje nego li ponovno oživljavanje legendarne ”Twin Peaks”, autora Davida Lyncha, kojeg često nazivaju ”Leonardo Da Vinci našeg doba”.

Prvo je odustao od serije, pa su ga svi molili da se vrati, i on je uslišio molitve fanova, a posljednja vijest je ta da je premijeru prve epizode planirao za 2017. godinu.

U posjeti Nacionalnom muzeju slavnih baseball lige, Mark Frost, Lynchos sukreator serije kazao je da su premijeru pomjerili zato što žele ”izmijeniti TV svijet”.

”Mnogi ljudi su rekli da smo napravili eksploziju televizijske drame u doba kada su postojale samo tri TV mreže. Sada nam je izazov uraditi to opet, i podići ljestvicu više nego li smo to uradili prošli put”, kazao je.

”Sa trećom sezonom Twin Peaksa se vraćamo nakon 25 godina apstinencije. Imamo gotov scenario, produkcija kreće u septmebru, a na Showtimeu počinje prikazivanje 2017. godine”, kazao je Frost.

Posted by on 2015-07-13. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login