Prednosti i mane ljubavnih avantura

ljubavna avanturaBitno je samo da odmah definirate stvari i pridržavate se definiranog. Vrlo se lako može dogoditi da strast i jaku fizičku privlačnost razvijete u nešto više

Obavezno pročitati prije nego se zaljubite!

Prednosti:
1. Bez obaveza. Bilo da ste željni malo pažnje i nježnosti jer se prošle veze jedva sjećate, ili da se jednostavno želite zabaviti, ljubavna avantura je prava stvar za vas. Bitno je samo da odmah definirate stvari i pridržavate se definiranog. Uživajte u ljubovanju bez obaveza dok traje!

2. Zabava i opuštenost. Prednost avantura je ta što nema pritiska ni sa jedne strane. Možete se dopisivati, ljubakati, seksati, smijati, zabavljati na hiljadu i jedan način, bez zamjerki, obaveza i ljubavne drame.

3. Razvijate sklonost avanturama. I pritom ne mislimo samo na onu ljubavnu. Jer dok ona traje, nema te avanture na koju nećete biti spremni. Vožnja balonom, istraživanje skrivenih kutaka, i tko zna što sve ne. Kada znamo da nam je vrijeme odbrojeno, spremni smo ga iskoristiti maksimalno dobro!

4. Hrpa lijepih uspomena, bez osjećaja krivnje. Naravno da ćete se sa smiješkom na licu prisjećati flerta uz piće, stiskanja na plesnom podiju, smucanja po romantičnim parkovima, osjećaja bezbrižnosti i leptirića u trbuhu. Bit ćete sretni što se dogodilo. I iako je bilo kratko, bilo je itekako slatko!

Mane:
1. Površan odnos. Budući da ste oboje svjesni da nećete potrajati, sve one lijepe emocije koje se razviju s vremenom i osjećaj bliskosti i povezanosti slobodno možete zaboraviti. Iz tog razloga vam avantura može biti uzbudljiva, ali pomalo površna i isprazna.

2. Zaboravljanje na obveze. Upustite li se u prolaznu avanturu, svaku ćete sekundu htjeti iskoristiti najbolje što možete. I to je u redu. Sve dok zbog avanture ne počne ispaštati vaš posao, prijateljstva, porodični odnosi i sve ostalo u vašem životu.

3. Opasnost od slomljenog srca. Vrlo se lako može dogoditi da strast i jaku fizičku privlačnost razvijete u nešto više. U romantičnim je situacijama jako teško odvojiti pamet od srca. I možda baš kada se budete trebali rastati, shvatite da ste ludo zaljubljeni u njega. I da će vam se srce slomiti u hiljadu komadića iste sekunde kada ode.

Posted by on 2014-04-22. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login