Procijenite ga na osnovu njegovih seksualnih navika

seks, djevojkaNjegovi pokreti, gestovi, omiljene poze u seksu mogu vam otkriti kakva je perspektiva vašeg odnosa. Poslušajte savjete antropologa i postanite instruktor za otkrivanje govora tijela.

Voli misionarsku pozu

On želi da sve bude školski. Ispravan je, vijeran, a u vašem odnosu budite sigurni da vas neće iznevjeriti.

Gleda vas tokom predigre

Ako je njegov pogled „zakucan“ nekoliko sekundi to znači da sa vama želi mnogo dublji kontakt, a seks za njega nije presudan.

Voli seks od pozadi

Upušta se samo u odnose u kojima može da ima kontrolu. U ovoj pozi ne možete da imate kontakt očima, pa je za njega to bezbjedno jer se ne otkriva previše emotivno.

Voli da ste vi glavni

Ako mu je poza kada ste vi gore tokom seksa omiljena, onda je on čovjek koji voli da vam ugađa. Nećete se pokajati ako mu poklonite srce.

Pravi atmosferu

Ukoliko je on osoba koja se rado potrudi oko atmosfere pre nego što odete u krevet, upali svijeće, mirišljave štapiće ili pusti muziku, on je muškarac koji uživa u predigri. Sa njim ćete imati nevjerovatan seks.

Nježni poljupci

Ako vas nježno ljubi po vašim preponama nesiguran je i ne zna kako najbolje da vam udovolji. On je više sladak, nego ekstra seksi ljubavnik.

Voli seks sa strane

Ovaj tip muškarca često želi da vas preispituje šta osećate u vezi njega. Poza mu omogućava dosta intime, a gotovo sigurno je da je on sladak i nježan tip muškarca.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-18. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login