Rooney neće zatražiti transfer iz Manchester Uniteda

 Wayne Rooney

Wayne Rooney

Čini se kako će Manchester United ove sezone uspjeti zadržati Waynea Rooneyja (27) u svojim redovima. Naime, otočki mediji svi redom navode kako sjajni engleski nogometni reprezentativac neće predati službeni zahtjev za transferom.

Čitavog ljeta se po medijima provlači priča kako je Rooney nezadovoljan u Unitedu i kako želi promjenu sredine, a najkonkretniji je dosad bio Chelsea koji je i službeno poslao dvije ponude koje su odbijene.

Nakon premijerligaškog derbija između Manchester Uniteda i Chelseaja na Old Traffordu (0-0) oglasio se menadžer Plavaca Jose Mourinho koji je pozvao Rooneyja da se javno izjasni želi li transfer ili ne.

“On mora odlučiti želi li ostati ili ne. Dajem mu još dan, najviše dva. Jer, neko je drugi ovo počeo, mi nismo ludi i nismo tražili igrača koji nije bio na prodaju”, rekao je Mourinho.

Daily Mail, Daily Mirror i The Guardian složni su u ocjeni da Rooney neće predati željeni zahtjev za transferom uprkos tome što želi otići, pa će se u Chelseaju morati okrenuti alternativama do zatvaranja prijelaznog roka u ponedjeljak, konkretnije Samuelu Eto’ou kojeg je Mourinho već ranije trenirao u Interu.

Posted by on 2013-08-27. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login