Safet Sušić objavio spisak igrača za utakmicu protiv Izraela

Safet Sušić

Safet Sušić

Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić objavio je snimak reprezentativaca na koje računa za kvalifikacijsku utakmicu za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, koju naši Zmajevi 16. novembra igraju protiv Izraela u Haifi.

Sušić je pozvao 21 igrača, a to su: Asmir Begović, Jasmin Fejzić, Ratko Dujković, Ognjen Vranješ, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Emir Spahić, Avdija Vršajević, Mensur Mujdža, Gojko Cimirot, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Sanjin Prcić, Izet Hajrović, Goran Zakarić, Anel Hadžić, Tino Sven Sušić, Muhamed Bešić, Edin Džeko i Edin Višća.

“Odlučio sam se za igrače koji su igrali od početka kvalifikacija. Vraća se Spahić, koji zbog povrede nije igrao protekle dvije utakmice a tu je i Bičakčić, on se oporavio, mada još nije počeo igrati. Hendikep je što ne možemo računati na Ibiševića, ali se nadam da je to samo za ovu utakmicu“, izjavio je Sušić za oficijelnu stranicu NSBiH.

Okupljanje Zmajeva je zakazano za utorak 11. novembar do 18:00 sati u Trening centru “Zmajevo gnijezdo” u Zenici.

Posted by on 2014-11-04. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login