SAFMo izložba u OKC Abrašević: Murali 2020.

Nakon predstavljanja u Sarajevu, Street Arts Festival Mostar organizira izložbu “Murali 2020” u OKC Abrašević.

Izložba će se održati u subotu, 20.02. 2021. s početkom u 18:00 sati, kada će također biti prezentiran promotivni video Festivala “Neverending story” u produkciji Bonk studia.

Godine 2020. održan je deveti po redu Street Arts Festival Mostar fokusiran na domaću i regionalnu umjetničku scenu i koji je nastavio urbani razvojni put u smislu općeg dobra i dokumentiranja vremena u kojem živimo.
Organizacijski kolektiv uz podršku volontera, donatora i partnera je uspio u jako neizvjesnim i teškim uvjetima za djelovanje osmisliti program koji je na svojevrstan način energizirao javnim prostor i rezultirao kvalitetnom produkcijom koja je upotpunila već postojeću galeriju pod otvorenim nebom.

Festival je ugostio muraliste i arhitekte čiji je umjetnički rukopis prepoznat na regionalnoj i svjetskoj sceni ulične umjetnosti , domaće snage čije najbolje vrijeme tek dolazi, akademske kipare , mlade kreativce i neke od prvih grafitera u BiH.

Autori koji su učestvovali na 9. Street Arts Festivalu su : Nataša Konjević, Artez, Wuper, Saša Peševski, Ljubomir Todorović, Kori Nikola, Arleta Ćehić, Soraja Ćehić, Save the Future Crew, Lack, Mide, Benjamin Čengić, Midhad Mašić , Caseven, Katran, Alija Kamber, Maja Sinkler, Kerim Mušanović, Wuper, Panika, Hana Dujmović, Damir Mumbašić, Caseven, Chudak, Jana Danilović, Dino Primorac, Sunita Fišić, Antonija Tolić, Medina Dedić, Lejla Imamović, Azra Imamović, Ana Jovanović, Darko Jovičić, Jeron.OKC Abrašević
OKC Abrašević
Posted by on 2021-02-13. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

You must be logged in to post a comment Login