Snoop Dogga zadržali na granici zbog previše novca

Snoop DoggAmeričkog repera Snoop Dogga norveške vlasti zaustavile su na granici, a kako prenosi Digital Spy, reper je rekao da je razlog tome zato što je imao “previše novca kod sebe”.

Norveška carinska služba zaustavila je kontroverznog repera prošlog petka, kada je pokušao ući u zemlju, gdje je imao zakazane koncerte u sklopu turneje Doggumentary.

“Upravo su me vratili s norveške granice zbog previše novca! Graničari su cool momci, ali govore da će mi uzeti moje dolare! A to nije u redu”, napisao je Snoop Dogg na svom Twitter računu, pozivajući fanove u Norveškoj da se zauzmu za njega.

No, to mu nije pomoglo, te se nije pojavio na potpisivanju autogramu gdje ga je čekalo više od 600 obožavatelja. Ipak, norveške vlasti ubrzo su mu dopustili ulazak u zemlju te koncerti nisu dovedeni u pitanje.

Snoop Doggu ovo nije prvi put da ima problem sa ulaskom u neku državu, obzirom da mu je tek prošle godine ukinuta zabrana ulaska u Veliku Britaniju koja mu je izrečena 2006. zbog tučnjave na londonskom aerodromu Heathrow.

Posted by on 2011-10-18. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login