Sok aloe vere pridonosi dobrom imunitetu

Sok Aloe vereSok aloe vere ima izuzetno dobar učinak na zdravlje čovjeka. Osim što pomaže koži, jača imunitet i čisti organizam.

Mineralima bogatom soku aloe vere pripisuje se i da uspješno spušta nivo holesterola u krvi, pomaže pri gubitku suvišnih kilograma, poboljšava probavu i imunitet.

Naime, biljka aloe vere sadrži enzime koji su vrlo dobri za probavu i uklanjaju toksine iz tijela. Aloa vera sadrži brojne vitamine, uključujući A, C, E, folnu kiselinu, B1, B2, B3, B6, te je jedna od malo biljki koje sadrže vitamin B12, koji pomaže rad mozga i živčanom sustavu.

Od minerala obiluje kalcijem, magnezijem, cinkom, kromom, selenom, natrijem, željezom i kalijem. A bogata je i aminokiselinama i masnim kiselinama, koje također olakšavaju probavu.

Jača i prirodnu sposobnost tijela da se bori s bolešću te izbacuje toksine iz tijela. A britanska nutricionistkinja Madeleine Shaw kaže: ‘Aloa vera je odlična i ako osjećate bilo kakvu subjektivnu nelagodu. Umiruje unutarnje organe i pomaže smanjiti nadutost.’

Sok ove biljke tradicionalno se koristi za ublažavanje opekotina i psorijaze, no koristi su daleko veće, posebno ako se unosi u organizam.

Pijete li sok aloe vere unijet ćete oko 200 aktivnih sastojaka, uključujući vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E i folnu kiselinu.

Sasvim sigurno pridonosi dobrom imunitetu, čišćenju organizma i dobroj koži.

Sindrom iritabilnog crijeva i povrat želučane kiseline neki su od bolesti koje liječi.

Posted by on 2014-10-12. Filed under Magazin, Zdravlje & Ljepota. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login