Strazbur: Počinje prezentacija turističke ponude gradova i promocija BiH

Evropski sud za ljudska prava u StrazburuIzložbom Komisije za očuvanje i zaštitu nacionalnih spomenika “Svjetsko naslijeđe u BiH”, te prezentacijom turističke ponude Mostara, Tuzle, Banja Luke, Prijedora i Sarajeva, BiH će se od 14. do 16. oktobra predstaviti u zgradi Vijeća Evrope u Strazburu, saopćio je Kabinet potpredsjednika Federacije BiH Svetozara Pudarića.

Predstavljanje BiH biće upriličeno povodom 27. sjednice Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Evrope, a u organizaciji bh. delegacija pri Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Evrope, na čijem je čelu potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić.

Izložbu će otvoriti počasni ambasador BiH pri Vijeću Evrope Almir Šahović, a prisutnima će se obratiti i članica Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika Ljiljana Ševo, te članica bh. delegacije u Kongresu Lejla Rešić.

Početak prezentacije planiran je u 18.30 sati u zgradi Vijeća Evrope u Strazburu.

Posted by on 2014-10-15. Filed under Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login