Sve je spremno za 16. festival alternativne muzike ‘Kupres Play’

Kupres Play

Kupres Play

Na planini Stožer, 16. i 17. augusta u Snowparku Kupres održat će se festival alternativne muzike humanitarnog karaktera Kupres Play.

Uz more dobre muzike  planirano je i dosta drugog sadržaja kroz ta dva dana festivala gdje posjetioce očekuje panoramski uspon ski-liftom, let paragliderom u tandemu, roštiljada i puno kupreške prirode, najavili su organizatori.

Prvi dan festivala, Cover day, počet će okupljanjem paraglidera iz BiH i regije, a otvaranje festivala slijetanjem paraglidinga na parcelu gdje se održava festival, bit će održano u 19 sati.

Nakon toga uslijedit će muzički program gdje će nastupiti bend Mona i Profiteri, Band La Grange te Obrada Metalla, a istu večer posjetioci će moći poslušati i nastup DJ Man Fridayja iz Londona.

Drugi dan festivala, odnosno ReCover day počinje u podne na chill stageu na vrhu planine gdje će se posjetioci prevoziti ski-liftom.

Isti dan rezerviran je za relax jazz, reggae, ‘Roštiljadu na vrhu svijeta’ te za Sajam rukotvorina i ekoloških proizvoda, koji će se održati na platou ski-staze, a istodobno će se, kroz program Academy Art koji je nastao u suradnji s Likovnom akademijom Široki Brijeg, održavati radionice i art-programi za djecu i odrasle.

U centralnom dijelu drugog dana programa na glavnom stageu koncert će održati Brule i Hodočasnici, Billie Joan, bend Merrow i Kidney Stones, a nakon njih uslijedit će veliki koncert TBF-a nakon kojeg će na electro stageu nastupiti Ivan Šljivić aka. Spectrum te Ivan Mikić.

Inače, ovo će biti 16. po redu Kupres Play, a pokrenula ga je skupina mladih entuzijasta nezadovoljna okruženjem i nedostatkom kulturne ponude.

Posted by on 2018-08-10. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login