Tomislavgrad: Uručeni ugovori o stipendiranju za petnaest studenata

stipendijaU zgradi općine Tomislavgrad su uručeni ugovori o stipendiranju za akademsku godinu 2011./2012, za petnaest studenata s područja općine.

Podsjetimo, nakon raspisivanja javnog poziva u decembru prošle godine pristigle su 74 prijave. Nakon što je Komisija za utvrđivanje liste za dodjelu studentskih stipendija izvršila detaljnu provjeru priložene dokumentacije i bodovanje, napravljena je lista studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju.

Općina Tomislavgrad je za ovu namjenu u budžetu osigurala 60 000 KM, te na ovaj način stipendira ukupno 34 studenata s područja općine Tomislavgrad, kojima se u devet jednakih iznosa mjesečno isplaćuje po 150 KM. Redovnim upisom godine i dostavljanjem potvrde s fakulteta studenti do kraja svog studija imaju pravo na primanje stipendije općine Tomislavgrad.

Zbog spriječenosti općinskog načelnika, studentima je ugovore uručio predsjednik Općinskog vijeća Mate Kelava, koji je čestitao dobitnicima stipendija, istaknuvši da će općina Tomislavgrad i ubuduće nastaviti sa stipendiranjem studenata

Posted by on 2012-03-06. Filed under Tomislavgrad, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login