Tuča i prekid utakmice Srbija – Albanija

Albanija, SrbijaUtakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. između Srbije i Albanije u Beogradu je prekinuta nakon incidenta i tuče među igračima na terenu.

Sve je počelo u 42. minuti kada se na stadionu pojavila albanska zastava na letjelici kojom je upravljano daljinskim upravljačem. Krenulo je negodovanje sa tribina i ubacivanje baklji na teren…

Nakon nekog vremena, jedan od reprezentativaca Srbije uspio je da se domogne zastave i baci je, no tada su se umješali reprezentativci Albanije, i neredi su počeli.

Nekoliko navijača uspjelo je da utrči na teren, došlo je do tuče na terenu, ali je brzom intervencijom obezbjeđenja smirena situacija.

Sudija Martin Atkinson je potom pozvao igrače da se povuku u svlačionicu.

Rezultat je u tom trenutku glasio 0:0, a nakon prekida od oko pola sata i prvobitne objave da će se nastaviti igrati, ipak je odlučeno da utakmica neće biti nastavljena iz bezbjednosnih razloga.

Utakmicu je osiguravalo 4.000 policajaca.

U grupi I Albanija je na drugom mjestu sa 4 boda, dok je Srbija treća sa jednim poenom.

Posted by on 2014-10-15. Filed under EURO, Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login