Za navijače BiH rezervisano 3800 ulaznica za meč u Belgiji

Fudbalska reprezentacija BiH Jednu od presudnih utakmica u kvalifikacijama za Euro 2016. BiH selekcija će odigrati protiv Belgije u Briselu, 3. septembra 2015. Već sada je evidentno veliko interesovanje bh. navijača u zemlji i inostranstvu, koji žele da prisustvuju ovom meču i pomognu zmajevima da izbore povoljan rezultat.

Nakon dogovora NS/FS BiH i FA Belgije, utvrđena su sljedeća pravila koja se odnose na kupovinu ulaznica za navedenu utakmicu:

• Za navijače BiH rezervisano je 3800 ulaznica. Cijena jedne ulaznice je 30 EUR.

• FA Belgije neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

• Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 31. jula 2015. putem email adrese: ticketing_belgium_bih@nsbih.ba

• Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije svog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.

• Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji.

• Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 10. avgusta 2015, kada će započeti prodaja ulaznica.

U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost prodaje ulaznica i u Briselu, na dan utakmice.

Posted by on 2015-07-08. Filed under EURO, Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login