Zmajevi u Zenici održali drugi trening pred mečeve sa Lihtenštajnom i Kiprom

Fudbalska reprezentacija BiH,U pripremama za prijateljsku utakmicu sa Lihtenštajnom 4. septembra u Tuzli i kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo 9. septembar u Zenici protiv Kipra večeras je u Trening kampu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) u Zenici reprezentacija Bosne i Hercegovine održala drugi trening.

Treningu su prisustvovali svi fudbaleri osim povrijeđenog Senada Lulića. Međutim, selektor bh. reprezentacije Safet Sušić kazao je „Lulićeva povreda neće predstavljati problem za ekipu“.

“Zadovoljan sam Trening centrom N/FS BiH. Ovo je zaista odlično mjesto. Što se tiče mog prijema u reprezentaciju, ponosan sam i zadovoljan što sam tu. Sada se moramo fokusirati na rad i plasman na Evropsko prvenstvo u Francukoj 2016. godine”, rekao je Ratko Dujković, golman koji se prvi put našao na Sušićevom popisu.

Izabranici Safeta Sušića sutra putuju u Tuzlu gdje će imati trening u poslijepodnevnim satima, što će im biti posljednja provjera pred utakmicu sa Lihtenštajnom.

Posted by on 2014-09-03. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login