Znate li za Sarajevsko u retro boci?

Sarajevsko pivo

Sarajevsko pivo

Kada se nađete u dobrom društvu, uz opuštenu atmosferu i humor, sigurno vam se ne žuri nigdje. To su oni trenuci kada kažemo: „Hoćemo još po jedno Sarajevsko?“

Cijeneći svoje potrošače i oslanjajući se na vrijedno naslijeđe protkano 150-godišnjom tradicijom, iskustvom i kvalitetom, Sarajevska pivara pripremila je limitirano retro izdanje Sarajevskog, svog nadaleko poznatog brenda.

Sarajevska „klipača“ je najprepoznatljivija boca u bivšoj Jugoslaviji i zajedno sa starom recepturom Sarajevskog dio je našeg naslijeđa. Sarajevsko zadržava svoje vrijednosti, svoju autentičnost i dosljednost. Uz slogan “Originalni okus zlatnog doba” dolazi nam autentično sarajevsko naslijeđe u limitiranoj retro boci.

Retro ambalažu krasi natpis koji će u mnogima probuditi najljepše uspomene.
Prepoznatljiva forma i veličina slova kojima je ispisan naziv „Sarajevsko“, vuče korijene još iz šezdesetih godina prošlog vijeka. Ovo je ujedno i tipografija koja se najduže zadržala na etiketi Sarajevskog.

Pogled na retro bocu vraća nas u epohu dobre muzike, filma, sporta, druženja, otvorenosti i tolerancije. Bio je to period koji, zbog laganijeg ritma življenja i lijepih uspomena, mnogi smatraju zlatnim dobom Sarajeva.

Retro boca u sebi skriva blago temeljeno na najboljoj vodi s izvora dubokog preko 300 metara i staroj, provjerenoj recepturi koja uključuje samo najbolje, prirodne sastojke. To je svijetlo pivo s izrazitom kristalnom bistrinom i ugodnom, plemenitom gorčinom koja se topi u ustima i ne zadržava se predugo.

Limitirano retro izdanje koje će u narednih mjesec dana biti dostupno u trgovinama, predstavlja svojevrstan poklon Sarajevske pivare svim vjernim poštovaocima ovog brenda i uvertiru za aktivnosti i novitete koji nas očekuju u predstojećem periodu.

Posted by on 2015-03-15. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login