Sami Khedira u Arsenalu za 25 miliona eura

Sami Khedira

Sami Khedira

Prethodne navode o tome kako bi Sami Khedira ovog ljeta mogao napustiti Santiago Bernabeu potvrđuju španski mediji pa bi tako veznjak Reala koji je još jučer proslavljao titulu prvaka svijeta sa svojim kolegama iz reprezentacije ubrzo mogao postati novi igrač Arsenala.

Khedira prema ugovoru ima još jednu sezonu sa Realom, ali u slučaju da Toni Kroos preseli na Bernabeu postavlja se pitanje koliko prostora bi dobio njegov zemljak kojem preostaje da sa Topnicima dogovori detalje o prelasku.

Na dočeku njemačke fudbalske reprezentacije Lukas Podolski je izrazio svoju želju za Khedirinim prelaskom u Arsenal gdje bi se pridružio još dvojici Nijemaca u timu.

Prema navodima Marce Real je već blizu dogovora o prodaji jednog od veznih igrača sa kojim su prošle sezone osvojili desetu titulu Lige prvaka, dok se kao jedno od rješenja na njegovoj poziciji nudi standardni igrač u reprezentaciji tokom SP-a u Brazilu Toni Kroos.

Posted by on 2014-07-17. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login