Gmail odsad ima novu funkciju – brisanje poslane e-mail poruke

Gmail

Gmail

Koliko ste se puta našli u situaciji da u trenutku ljutnje napišete e-mail i pošaljete ga te ubrzo nakon toga požalite zbog svog postupka.

Dobra vijest je da Gmail odsad ima novu funkciju koja će vam omogućiti da brzo izbrišete poslate e-mailove i to samo jednim klikom i tako sprječite da mail stigne do primatelja.

Nova funkcija je u fazi testiranja i još je uvijek je nemaju svi korisnici.

Evo šta treba da uradite:

Kliknite na ikonicu koja izgleda kao zupčanik i potom na “Settings”, odnosno “Postavke”. Kada otvorite “Settings”, skrolujte na dole dok ne dođete do opcije “Labs” – radi se o tabu u kojem se nalaze eksperimentalne funkcije Gmaila. Otvorite Labs i potom skrolujte do opcije “Undo Send”. Kada pronađete tu opciju, treba da je aktivirate, odnosno kliknete na opciju “Enable” i potom na “Save”.

Nakon što ste učinili sve od navedenog, kada pošaljete mail koji ne želite da stigne do primaoca, na vrhu zaslona pojavit će se opcija koja će vam omogućiti da poništite poslati mail.

Posted by on 2015-05-09. Filed under Magazin, Tehnologija & Nauka. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login