Mister Bin ponovo na malom ekranu

Mister Bin

Mister Bin

Mister Bin će se vratiti na male ekrane, ali samo u jednom, specijalnom skeču povodom obilježavanja 25-godišnjice od prikazivanja prve epizode popularne serije, potvrdio je BBC.

Portparol britanskog javnog servisa je najavio da će se poznati nespretnjaković, kog tumači Rouan Atkinson, pojaviti u skeču koji će biti emitovan 13. marta.

Serija je počela da se prikazuje 1990. godine, a tokom narednih pet godina snimljeno je ukupno 14 epizoda koje se postale klasici.

Nakon toga su snimljena jedna animirana serija i dva vrlo uspješna filma, čija je zarada premašila 500 miliona dolara. Nimalo loš učinak za junaka koji je u 25 godina postojanja progovorio ukupno 17 riječi.

Mister Bin se pojavljivao i u nekoliko muzičkih video spotova i reklama, kao i u jednom skeču koji je snimljen specijalno za svečanost otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Posted by on 2015-01-23. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login