Njemački park minijatura sagradio zid oko SAD-a

Miniatur Wunderland, SAD

Miniatur Wunderland, SAD

Njemačka turistička atrakcija minijaturnih modela različitih dijelova svijeta sagradila je zid oko Sjedinjenih Država, referirajući se time na plan američkog predsjednika Donalda Trumpa da sagradi zid na granici s Meksikom. Izložak u Miniatur Wunderlandu, atrakciji koju je Trip Advisor proglasio top destinacijom u Hamburgu, hit je među turistima, čak i onima iz SAD-a.

Posjetitelji su u petak mogli proviriti preko minijaturnog betonskog zida, na čijem se vrhu nalazi bodljikava žica, kako bi pogledali Mount Rushmore ili Las Vegas. Na zidiću je napisano “Učinimo svijet ponovno velikim”, što je referenca na Trumpov slogan iz kampanje “Učinimo Ameriku ponovno velikom”.

“Glavni cilj je da ljudi razmisle o tome”, izjavio je Gerrit Braun, suosnivač Miniatur Wunderlanda. Ryan Ott, turist iz SAD-a, rekao je kako misli “da je to dobra upotreba humora” kojeg svijet trenutno treba “da se nosi s onim što se događa u našoj zemlji”.

Posted by on 2017-02-05. Filed under Svijet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login