Pitanja koja ne bi trebalo postavljati nakon seksa

prvi seks, seksI najumiljatija žena na svijetu pretvorit će se u “ledenu kraljicu” ako poslije seksa čuje pitanje: “Koliko je sati?”, a rečenica: “Događa se mnogima” dokrajčit će ego svakog muškarca.

Ako se čovjek o kojem ste sanjali posljednjih nekoliko mjeseci konačno našao tamo gdje ste ga u mislima već odavno smjestili – u vašem krevetu, nikako ne završavajte seksualnu seansu rečenicom:

“I, šta ćemo sada raditi?” jer ga poslije toga vjerovatno nećete dugo zadržati, kažu seksolozi.

Poslije seksa

Ovakva izjava poslije seksa za tren razbija čaroliju užitka i podsjeća na monotono i rutinsko obavljanje dužnosti. Ipak, najgora noćna mora svakog muškarca uključuje komentare poput: “Zašto si stao?”, “Događa se mnogima” ili “Da pokušamo još jednom?”.

Dakle, svaka vrsta komentara koja može na bilo koji način umanjiti njegovu muškost ili ga podsjeća na neuspjeh u krevetu dokrajčit će njegov već ranjeni ego, ističu stručnjaci.

S druge strane, žene će se iz zadovoljne euforije poslije seksa munjevito otrijezniti ako je pitate nešto tipa: “Koliko je sati?”, ili uznemireno: “Propustio sam utakmicu”.

Naravno, nijednoj dami neće biti svejedno ako muškarac pogriješi njezino ime. Zatim, ako poslije senzacionalnog seksa on odmah zaspi ili automatski posegne za daljinskim upravljačem i uključi televizor, tako će se i najslađi završetak pretvoriti u fijasko.

Bez uspoređivanja s bivšim

Izjava tipa: “Puno si bolji od mog bivšeg dečka” možda zvuči kao kompliment, ali ipak to nije, ističu stručnjaci. Usporedba s bivšima najbolji je način za povređivanje tuđeg ega.

Podjednako je strašna i rečenica: “Umirem od gladi” ako je izgovorite odmah poslije seksa, jer bi mogla implicirati da ste sve vrijeme razmišljali jedino o hrani. S druge strane, postoji i mogućnost da se započne međusobno seksi hranjenje u krevetu.

Posted by on 2014-06-19. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login