Remasterizirana četiri albuma EKV-a u digitalnom izdanju

EKV

EKV

Mascom records objavio je reizdanja četiri studijska albuma “Ekatarine Velike” – Ljubav (1987), Samo par godina za nas (1989), Dum dum (1991) i Neko nas posmatra (1993), koja će se pojaviti prvo u digitalnom formatu.

Kako se navodi u priopćenju ove izdavačke kuće, ovo su remasterizirana izdanja albuma s originalnih traka iz arhive Dušana Ercegovca, producenta kultne grupe, a poštovatelji EKV-a očekuju i reizdanja u svim dostupnim formatima.

Očekuje ih i ekskluzivni tonski zapis posljednjeg beogradskog koncerta koji je održan u Sava Centru, novembra 1993. godine, a koji do danas nije objavljen.

Zvuk koji jasno oslikava energiju, emociju i misao bit će dostupan publici kako u digitalnom, tako i u fizičkom izdanju do ljeta 2015. godine, najavljuju iz Mascom recordsa.

EKV bila je rok grupa iz Beograda, jedna od najuspješnijih i najutjecajnijih grupa na prostoru bivše Jugoslavije i Balkana.

Posted by on 2015-04-03. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login