Tri tipa muškarca koje žene žele

muškarciNema sumnje, postoje tri tipa muškaraca koji nikad neće imati problema naći partnericu. Riječ je o privlačnosti koja postoji od pamtivijeka i nije vezana za vezu i potencijalni brak već jedino za čistu seksualnu privlačnost. Kojoj skupini vi ne možete odoljeti procijenite sami.

Tip 1. On je snažan i muževan

Oni su snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji oduvijek plijene pažnju. Muževnost je ono što pali žene i predstavnici ove skupine muškaraca uvijek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve.

Scene iz filmova u kojima priplanuli vrtlar čvrstog, mišićavog i oznojenog tijela prezentira svoju sirovu snagu nešto su što će privući gotovo svaku ženu. Tu naravno nije riječ o dubljim emocijama već o sirovoj strasti.

Tip 2. On ima stila

Elegancija i pristojnost, pomno birana odjeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će nedvojbeno postati privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati što žene vole, a odgovor glasi – vole biti mažene i pažene.

Ova činjenica može se također nazvati životinjska privlačnost jer kako objašnjavaju stručnjaci, baš kao i u životinjskom svijetu, gdje mužjak primjerice ptice ženku osvaja čvrstim i sigurnim gnijezdom, i žene privlači sigurnost i toplina.

Tip 3. On ima ‘ono nešto’

Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na sam spomen pojma ‘ono nešto’. Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju dojam da bi mogli biti ‘otrov za žene’, ljepši spol ničim izazvan zaključi ‘on ima ono nešto’, i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan.

‘Ono nešto’ može biti bilo što. To je ponekad seksi pogled, lijep glas ili privlačan osmijeh, maniri i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog dojma koji netko stvara.

Posted by on 2014-06-17. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login